Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dyrön Vandringsled Karta

Dyrön vandringsled karta

Allt är inte öppet året runt men öns mysiga ica butik erbjuder såväl pizza som café både sommar och vinter. Leden är ett lokalt initiativ med pengar från en eu fond och genom byggande av en mängd trappor räcken och rastbänkar i trä sammanlagt har 25 ton virke använts har den vilda naturen blivit mer tillgänglig.

dyrön vandringsled karta En Levande Skargardso Pa Vastkusten Dyron dyrön vandringsled karta En Levande Skargardso Pa Vastkusten Dyron

Vid varje ingång finns en karta över dyröleden samt en anvisning hur du får in kartan i din mobil.

Det finns även två avstickare till utsiktsplatser på rundan. Ingångarna till leden är markerade med tydliga skyltar. Längs leden finns även. Alltifrån natursköna vandringsleder en härlig bastu och salta bad till två charmiga gästhamnar konstgalleri kiosk café minigolf och pizzeria.

Från ön har man en hänförande utsikt över åstol pater noster med dess kända fyr klädesholmen marstrand mfl. Hit tar du dig med båten från rökan som ligger strax utanför marstrand i kungälvs kommun. Fantastiska dyrön har mycket att erbjuda. När man anlöper nordhamna och inte är upplagd.

Båtresan tar cirka 25 minuter och går året runt. Det kan smaka gott efter en vandring runt ön då du dessutom kanske haft tur att se öns vilda mufflonfår. Inne på vandringsleden visar markeringar halvmeterhöga stolpar och nödstolpar vägen. Sydhamnen är den mest etablerade gästhamnen med hamnkontor och.

Du kan även ha turen att stöta på de vilda mufflonfåren som strövar fritt på ön. Vid både nordhamnen och sydhamnen där färja från rönnäng och rökan stannar finns tydliga anvisningar om hur du startar din vandring. Delar av leden har trappor och spångar. Dyrön är en kuperad ö med en fem km lång vandringsled dyröleden.

Det finns sex stycken in och ut gångar längs leden där man även har en karta över leden. Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på dyrön i tjörn sverige på tripadvisor. är du botaniskt intresserad så lockar även mängder av rara växter. Om du väljer att åka kollektivt är det enklast att ta tåget till ytterby för att sed.

Farleden till wallhamn och stenungsund går alldeles söder om dyrön så chansen att få se stora fartyg passera bara något hundratal meter från dig är stor. Har man tur stöter man på mufflonfår som betar på ön. Dyröleden är en vacker spännande och något krävande 5 km lång vandringsled runt dyrön. Den fantastiska utsikten över havet kan möjligtvis toppas av att få se något av de mufflonfår som lever på ön.

dyrön vandringsled karta Dyroleden Dyroleden I Din Mobil Pa Kartan Ser Du Facebook dyrön vandringsled karta Dyroleden Dyroleden I Din Mobil Pa Kartan Ser Du Facebook

dyrön vandringsled karta Vandra Dyron dyrön vandringsled karta Vandra Dyron


Post a Comment for "Dyrön Vandringsled Karta"